Internet

Lucruri de avut în vedere când începeți un proiect web

Multe idei de afaceri iau nastere intr-un anumit moment, indiferent ca este vorba despre o aplicatie sau un produs, ori un serviciu. Atunci cand incepeti sa aveti in minte un proiect online, ar trebui sa tineti cont de cateva elemente esentiale, astfel incat proiectul acesta sa fie unul cat mai reusit.

Primul lucru important de care trebuie sa tineti cont este alegerea numelui afacerii voastre. Indiferent de afacerea pe care o aveti in gand, numele este un lucru inedit, el fiind ales cu atentie. Nu uitati ca acesta sa fie un nume usor de inteles, astfel incat potentialii vostri clienti sa va gaseasca mai usor.

Un alt lucru important de facut este sa va inregistrati un domeniu web. Imediat ce ati ales un nume potrivit, nu uitait sa-l inregistrati. Alegeti o extensie de domeniu cat mai potrivita si nu uitati ca numele vostru sa fie disponibil. Un serviciu de gazduire web este un lucru pe care va trebui sa-l aveti in vedere.

Un provider si un pachet de hosting potrivit pentru site-ul vostru va vor ajuta foarte mult. Alegand un serviciu de calitate, nu veti avea nici un fel de problema in ceea ce priveste downtime-ul site-ului vostru. El va functiona mereu, iar clientii vostri vor fi multumiti de acesta.

Un pas important pe care orice detinator de site trebuie sa-l urmeze este sa creeze conturi pe retelele sociale. Pentru inceput, acestea vor fi principala sursa de clienti spre care va puteti orienta, de aceea este bine sa aveti in vedere retelele sociale pentru a va promova cat mai bine.

Va veti afirma in mod eficient prezenta in online optand pentru aceste retele sociale. Proiectul poate fi si anuntat in avans, imediat ce ati cumparat domeniul web si un pachet de hosting. Pe pagina web puteti afisa si un mesaj de bun venit cu data in care va fi lansat site-ul vostru.

Crearea site-ului este un alt pas esential. Puteti sa va alegeti WordPress ca CMS, acesta fiind usor de modificat in functie de preferintele pe care le veti avea.

In acelasi timp, puteti sa va orientati catre un specialist sau catre o agentie web care sa va ofere un astfel de serviciu de o calitate cat mai buna. Website-ul va trebui sa fie responsive, dar si accesibil de pe orice dispozitiv, de aceea nu omiteti acest lucru important si veti avea de castigat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *