Gadgeturi

Huawei P30, iată tot ce știm despre telefonul constructorului chinez

Huawei a aratat, odata cu modelul sau P20 ca ar putea rivaliza cu usurinta cu Samsung, in special cu modelul Galaxy S9. Atunci, ce ne rezerva constructorul chinez pentru noul sau model, P30? Urmatorul smartphone din gama premium de la Huawei va fi echipat cu ultima generatie de SoC Kirin, 980 sau cu un viitor 985 (sau chiar 990) si 7nm.

Ne putem astepta la o prezentare oficiala spre sfarsitul lunii martie. Se zvoneste despre o prezentare oficiala a acestuia, la Paris, pe data de 26 martie. Asteptand aceasta prezentare, venim cu principalele informatii despre acest nou telefon de la Huawei.

Contururile viitorului Huawei P30 incep sa se deseneze – pentru inceput, un SoC, un Kirin 980 sau chiar un nou Kirin 985 sau 990. Inteligenta artificiala ar trebui sa faca minuni pe acest telefon, in special in ceea ce priveste camera foto dar si in materie de video. 

Pentru moment, stim ca Huawei P30 va beneficia de o camera foto tripla. Una din acestea va fi un Sony 38MP sau 40 MP. In fata va exista o camera selfie de 24MP. In ceea ce priveste SoC, unii se asteapta ca telefonul sa fie dotat, la fel ca si P20, cu un Kirin 980. In timp ce unii vorbesc despre o noutate, de un Kirin 985 sau chiar 990. Ramane de vazut acest lucru.

P30 va beneficia de un breton in forma de picatura de apa. In spate, in partea stanga, vom regasi senzor foto cvadruplu. Pozele ajunse pe Internet ne arata un breton complet diferit de cele cu care eram obisnuiti, in forma de U, practic nu avem un breton in  partea de jos a telefonului. Spatele adopta un fel de colorare Twilight.

Putem remarca in egala masura butoanele colorate de pe laturi. In plus, tot din poze, se poate remarca prezenta unui port jack. Nu exista nicio informatie cu privire senzorul de amprente ceea ce sugereaza un senzor de amprente integrat in ecran. Bineinteles, Huawei P30 va fi disponibil in mai multe variante, de nelipsit fiind variata Pro si P30 Lite.

One thought on “Huawei P30, iată tot ce știm despre telefonul constructorului chinez

  1. se merita sa ma uit la amelie?

    M-am uitat pana la urma la 12 angry men pe 123movies free , frumos film , filmat intr o camera dar nici nu iti dai seama ce fel zboara timpul…. Bun film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *