Internet

Este WordPress doar pentru creat bloguri?

WordPress detine peste un sfert din totalul site-urilor pe care le gasim in online, inclusiv cele mai bine 100 clasate site-uri ale lumii.

Cu toate ca WordPress a fost creat initial pentru blogging, lucrurile s-au mai schimbat putin, aceasta platforma fiind utila atat pentru proiectele de business, car si pentru cele personale. De asemenea, WordPress poate fi solutia excelnta si pentru diverse alte tipuri site-uri.

WordPress este usor de inteles de catre orice utilizator, la orice nivel de pregatire. Acesta este motivul pentru care utilizatorii pot construi fara probleme un site pe WordPress si sa realizeze astfel magazinul lor sau afaceea lor in online.

De asemenea, ei pot realiza site-uri de prezentare, pagini profesionale, bloguri dar si multe altele, aceasta platforma fiind utila din multe puncte de vedere.

Desi a fost dezvoltata in 2003 initial ca un instrument de editare destinat blogurilor, WordPress este o platforma open source gratuita, ea fiind ideala pentru ca poate fi modificata de catre oricine din intreaga lume. Utilizatorii au descoperit faptul ca WordPress poate fi adaptat pentru a satisface cu usurinta nevoilor mai multor tipuri de site-uri.

Acest fapt se datoreaza celor trei elemente pe care Worpdress le ofera cum ar fi temele, codul sursa si plugin-urile. Acestea pot fi amestecate, dar si potrivite pentru a crea unele site-uri unice, dar si personalizabile, de aceea utilizatorii se pot bucura de acestea si isi pot dezvolta fara probleme site-ul pe care il detin.

Multi proprietari se bucura de instrumentele de blogging pe care Worpdress le ofera, ei profitand de faptul ca prin intermediul WordPress, ei pot posta continut online. In acelasi timp, instrumentele de editare sunt clare si orientate spre crearea de text.

Aceasta casuta de text satisface nevoia tuturor utilizatorilor cu sau fara experienta. Putem deduce de aici ca WordPress isi pastreaza originile sale de platforma preferata a bloggerilor. In acelasi timp, aceasta platforma mai ofera si posibilitatea adaugarii imaginilor, dar si o incorporare mai buna a clipurilor.

Temele wordpress sunt inedite pentru a personaliza aspectul site-ului. Utilizatorii vor avea astfel parte de un site bine facut pe care vor gasi infromatia de care au nevoie. Utilizatorii neexperimentati pot si ei personaliza presetarile temei folosindu-se de tabloul de bord al administratorului.

Plugin-urile pot si ele scoate mai bine in evidenta un site, de aceea ele pot fi folosite, astfel incat site-ul vostru sa aiba o accesibilitate sporita, iar potentialii clienti sa gaseasca rapid informatia dorita.

Daca esti interesat de mai mult, citeste si articolele:

One thought on “Este WordPress doar pentru creat bloguri?

  1. Am vazut si eu acum Black Mass pe 123movie. M-a facut sa rad Johnny Depp 😆 prost machiaj, acting slabut.. Film decent. Cineva de aici spunea ca “cel mai bun rol facut de el” :lol:. Nici macar nu e cel mai bun rol de gangster pe care il interpreteaza. Two Words: Donnie Brasco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *