Interesant

Cum obții o casă și o mașină în 5 ani de zile

Li Ka-Shing este un miliardar din Asia care si-a expus strategia sa pentru un plan de 5 ani de zile. El a reusit astfel sa-si preia controlul propriei sale vieti. Acest miliardar si-a prezentat strategia sa publicului pentru a-i invata cum a reusit sa acumuleze atat de multi bani.

Daca dispuneti de un venit lunar de 2000 de Ron, atunci va puteti descurca foarte vine. Veti avea nevoie de 5 conturi diferite pentru a va distribui banii. Primul cont va fi folosit pentru cheltuielile de zi cu zi.

Va trebui astfel sa aveti un stilul de viata care sa va ajute sa supravietuiti cu 20 de Ron pe zi. Atunci cand sunteti tineri, puteti avea in vedere o alimentatie mai simpla.

Al doilea cont va fi folosit pentru a va extinde cercul social. De exemplu puteti pune aici 400 de lei. Puteti cheltui pe internet si telefon maxim 100 de lei. Cu restul de 300 de lei puteti invita la masa oameni care sunt mai inteligenti decat voi.

Daca veti face acest lkcuru in fiecare luna, veti ajunge sa cunoasteti mai multe persoane. In acelasi timp, va veti extinde m ai mult cercul. Oamenii isi vor crea o imagine despre voi cum ca ati fi generosi.

Al treilea cont va fi folosit sa invatati. Cumparati lunar carti de 50 -100 de Ron. Fiti foarte atenti la ceea ce cumparati. Atunci cand va achziitionati o carte luati cat mai multe notite din ea.

Va veti creste gradul de credibilitate, devenind in acelasi timp o persoana placuta. Atunci cand strangeti un numar mai mare de bani, puteti participa la traininguri tinute de experti cunsocuti. Veti intalni acolo si oameni care gandesc asemanator cu voi.

Al patriuela cont il puteti folosi pentru vacante si recreere. Atunci cand mergeti in vacanta, stati in hoteluri ieftine. In cativa ani, ar fi trebuit deja sa fi calatorit in diverse locatii si sa fi avut parte de diverse experiente. Foloseste aceste experiente pentru a pune pasiune in munca voastra.

Al cincilea cont va fi folosit pentru investitii. Punandu-va deoparte 500 de Ron, ii veti putea folosi pentru  a incerca diverse afaceri. Orice fel de tranzactie pe care o veti face, daca aceasta va va aduce un profit, va fi o tranzactie foarte buna.

Lucrul acesta va va mari increderea in sine. Pe termen lung, veti putea rula o mica afacere adiacenta job-ului pentru a castiga suplimentar.

One thought on “Cum obții o casă și o mașină în 5 ani de zile

  1. Am downloadat San Andreas Quake 720p blu-ray dar nu gasesc nicaieri subtitrare. Am cautat pe toate siteurile de subtitrari si pe 123movie si google. Stiti de unde as putea gasi o subtitrare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *