InternetTutoriale

Crearea unui blog personal – tutorial pas cu pas

In cazul in care va ganditi de ceva timp sa incepeti un blog personal, trebuie sa stiti ca este important sa luati initiativa si sa va apucati de acesta. Nu este greu sa va creati un astfel de blog si tot ce va fi necesar sa faceti va fi sa urmati cativa pasi.

Pentru utilizatorii care nu au avut nici o experioenta pana acum i ncrearea unui blog, e posibil ca crearea unui astfel de blog sa fie una problematica. O astfel de persoana va avea cunostinte minime despre ceea ce inseamna mediul online.

Cu toate acestea, chiar si persoanele care incep de la 0, pot ajunge sa invete destul de multe lucruri despre cum functioneaza un blog. Chiar daca sunteti la inceput de drum, acest lucru nu va va opri sa ajungeti un blogger de succes care sa ofere audientei sale un content de cea mai buna calitate.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti pentru crearea unui blog este sa va achzitionati un domeniu, dar si un spatiu de gazduire. Nu se recomanda sa va faceti un blog pe o platforma gratuita pentru ca nu va veti putea prelua continutul pe o alta platforma atunci cand veti dori sa va mutati pe un site propriu.

Imediat ce v-ati cumparat un pachet de hosting si v-ati inregistrat domeniul, puteti instala o platforma pentru blogging. O astfel de platforma poate fi WordPress, aceasta fiind usor de folosit si de administrat.

Va veti putea instala atat temele pe care le doriti, dar si plugin-urile cele mai potrivite pentru site-ul vostru. Instalarea unei teme potrivite este influentata de publicul spre care va orientati.

Imediat ce stabiliti scopul blogului, va trebui sa va ganditi si la nisa pe care o veti alege. In functie de aceasta nisa, puteti stabili si continutul blogului vosstru. Pe un blog, va trebui in primul rand sa scrieti lucruri cat mai interesante, lucruri ce vor reusi sa atraga un numar mai mare de vizitatori.

Nu utiati ca este foarte important sa alegeti un proivider de hosting cat mai bun. Acesta va asigura mereu o functionare cat mai buna a tuturor serviciilor si un uptime de cel putin 99%. Nu alegeti un web host gratuit pentru ca de multe ori acesta nu va va asigrua o protectie buna a datelor.

Tineti cont si de feedback-ul clientilor deja existenti inainte de a alege un serviciu cat mai bun de hosting.

2 thoughts on “Crearea unui blog personal – tutorial pas cu pas

  1. Acel ‘admira-ma’ cum spui tu e o traducere incorecta. In film personajele respective spuneau ‘witness me’, adica observa ce fac sau fii martor la ceea ce fac. Acest witness me era ca o ultima rugaciune catre zeii(in special Odin) din lumea cealalta pentru a fi ajutati in ascensiunea lor spre Valhalla(raiul pentru ei). De asemenea pe 123movies online credeau ca daca ceilalti warboys erau martori la fapta ‘curajoasa’ pe care ei o savarseau they’ll ride forever in the halls of ‘Valhalla’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *